معاون آموزش و مشارکتهای مردمی سازمان محیط زیست بر توجه به فرهنگ محیط زیستی تاکید کرد و گفت: در حوزه فرهنگ محیط زیستی کم کاری شده و آنگونه که باید مورد توجه قرار نگرفته است.
به گزارش ایرنا نوراله مرادی روز یکشنبه در جمع برگزارکنندگان جشنواره قصهگویی خوزستان در اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان ابراز امیدواری کرد: جشنواره قصهگویی خوزستان فرصتی فراهم کند تا فرهنگ محیط زیست را در جامعه نهادینه کند.
وی افزود: آموزش و پروش آنگونه که باید مساله توجه به محیط زیست را جدی نگرفته که این موضوع اشکال بزرگ نظام آموزشی به شمار میرود.
معاون آموزش و مشارکتهای مردمی سازمان محیط زیست با اشاره به اینکه جشنواره قصهگویی خوزستان میتواند بخش از خلاهای کم کاری در حوزه فرهنگ محیط زیست را جبران کند توضیح داد: قصهگوها از داستانها و قصههای محیط زیستی غفلت نکنند زیرا قصه و داستان به سبب عناصر داستانی، کشش و جاذبه ایجاد میکند و در رشد و شخصیت کودکان و تغییر رفتار جامعه تاثیر به سزایی خواهد داشت.
وی با اشاره به تاریخ ادبیات کشور خاطرنشان کرد: در فرهنگ، تاریخ ادبیات و متون کهن ایران نگاه به محیط زیست به شکل قابل توجهی وجود داشته و حیات وحش و محیط زیست دستمایه بسیاری ازآثار بزرگ بودهاند.
مرادی از قصهنویسها و فعالان حوزه محیط زیست خواست تا تعامل بیشتری با هم داشته باشند و گفت: داستاننویسان میتوانند از تجارب و دانش محیط زیستیها بهرهمند شوند و آن را در قالب قصه منتشر کنند.
وی قصهگویی در حوزه محیط زیست را ارزشمند خواند و ادامه داد: به اعتقاد من از سالها قبل باید این موضوع مورد توجه قرار میگرفت چراکه محیط زیست و محیطبانان سرشار از قصههایی هستند که میتوانند برای جامعه الهام بخش و اثرگذار باشند.
معاون آموزش و مشارکتهای مردمی سازمان محیط زیست از برگزار کنندگان جشنواره قصهگویی خوزستان خواست تا نسبت به برندسازی این جشنواره اقدام کنند تا رویدادی متفاوت شکل بگیرد و افق بینالمللی برای آن تعریف کنند.